Info

Hästpodden med Anna och Vanessa

Hästpodden – den nya podden för hästälskaren. Hästpodden leds av artisten och hästtjejen Vanessa Falk ihop med Anna Wallberg, diplomerad C-tränare, aktiv tävlingsryttare i dressyr och sedan 2007 tränare av svenska kända profiler inför Stjärnornas hoppning. Anna är även Vanessas tränare. I Hästpodden får ni följa Anna och Vanessa när de pratar vitt och brett om hästar på längden och tvären. Det blir personliga samtal och även en och annan intressant gäst.
RSS Feed
Hästpodden med Anna och Vanessa
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2016
Apr 27, 2016

I avsnitt sju av Hästpodden med Anna och Vanessa så pratas det om passion, lite återkoppling med förra veckans stora ämne. Dessutom pondens första gäst!

 

Förlåt för ljudet, det är under all kritik. Hoppas verkligen aldrig att det händer igen. Men vi kände att det är bättre att släppa ett avsnitt med dåligt ljud, än inget avsnitt alls.

 

Maila på annaochvanessa@gmail.com

Apr 21, 2016

I avsnitt 6 av Hästpodden med Anna och Vanessa tar tjejerna upp något som dom tror dom flesta hästmänniskor tänker en hel del på. Dessutom har dom fått flera mail om detta ämne. Klimatet och attityden inom hästsporten. Ett lyssnarmail läses upp och så klart berättar dom om lite av sina egna erfarenheter runt detta.

 

Maila gärna på annaochvanessa@gmail.com

 

TREVLIG LYSSNING!

Apr 13, 2016

I avsnitt 5 av hästpodden med Anna och Vanessa så babblas det en hel del. Om allt och inget. Tjejerna har ännu inte riktigt släppt hur fort dom pratade i avsnitt 3. Mod och rädsla. Mental-coaching. Kosthållning. Och hur går det egentligen när Vanessas treåriga lillasyster läser hästserier? 

Trevlig lyssning! Maila gärna på annaochvanessa@gmail.com

Apr 6, 2016

I avsnitt 4 av Hästpodden så berättar Anna lite om sina senaste google-fynd. Vanessa ifrågasätter hur väl hon känner sin talförmåga. Hur gör man när man vill ge sig ut på tävling egentligen? Med mera med mera. Trevlig lyssning!

 

Maila oss gärna på: annaochvanessa@gmail.com & glöm inte prenumerera.

1