Info

Hästpodden med Anna och Vanessa

Hästpodden – den nya podden för hästälskaren. Hästpodden leds av artisten och hästtjejen Vanessa Falk ihop med Anna Wallberg, diplomerad C-tränare, aktiv tävlingsryttare i dressyr och sedan 2007 tränare av svenska kända profiler inför Stjärnornas hoppning. Anna är även Vanessas tränare. I Hästpodden får ni följa Anna och Vanessa när de pratar vitt och brett om hästar på längden och tvären. Det blir personliga samtal och även en och annan intressant gäst.
RSS Feed
Hästpodden med Anna och Vanessa
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2016
Mar 31, 2016

I det tredje avsnittet av Hästpodden berättar Vanessa hur hon lurat i sin andra poddkollega Daniel att man i stallet påskpyntar på ett mycket speciellt sätt. Det pratas om Göteborg Horse Show. Penelope Leprévost. Varför alla hästar luktar likadant? Rösthjälpmedel för ridinstruktörer. Hur man kan peppa sig själv under ett ridpass. Och mycket mer. Trevlig lyssning!

 

Maila oss gärna på annaochvanessa@gmail.com

Mar 24, 2016

I veckans avsnitt pratar vi lite om när olyckan är framme. Att förlora en häst. Vi pratar lite om appar och om Annas kille Magnus som uppfinner olika oanvändbara saker till stallet. Trevlig lyssning!

Maila oss om ni vill: annaochvanessa@gmail.com

Mar 23, 2016

Välkommen till Hästpoddens premiäravsnitt! I Hästpodden får ni följa Anna och Vanessa när de pratar vitt och brett om hästar på längden och tvären. 

Hästpodden leds av artisten och hästtjejen Vanessa Falk ihop med Anna Wallberg, diplomerad C-tränare, aktiv tävlingsryttare i dressyr och sedan 2007 tränare av svenska kända profiler inför Stjärnornas hoppning.

1